enderufressvda +44 20 80 89 94 70 info@osabus.com

Om os

Om OsaBus

OsaBus er et lejebus- og transportfirma, der – siden dets grundlæggelse – har opnået meget succes. Nu udvider vi vores firma til at tilbyde tjenester over hele verden!
Vores firma blev oprindeligt etableret i Letland, hvor vi blev én af de førende transporttjeneste-udbydere i Riga, Letland og den baltiske region. Vi startede som et lejebus-firma ved navn RigaTransfers24. Med RigaTransfers24 tilbød vi leje og hyre af busser til Riga, Letland, Baltikum og omkringliggende områder, såvel som skræddersyede ture rundt om i Baltikum.

Da vores firma oplevede stor succes gennem mange rejsebureauer og individer, besluttede vi at tage de tjenester, vi udbød og udvidede vores leje af busser og ture i Baltikum endnu mere. Nu tilbyder OsaBus byture, dagture, multi-dagture, kystudflugter, lejebus- og kørselstjenester i Riga, Letland, Baltikum og rundt omkring i Europa.

På nuværende tidspunkt har vores firma to kontorer – hovedkontor i Tallinn, Estland og administrativt kontor i Riga, Letland.

Services

Hos OsaBus tilbyder vi førsteklasses rejsetjenester over hele Europa, og tilmed til fantastiske priser. Vores tjenester inkluderer leje af stor tur-bus, charter-bus, minibus, minivan, privatkørsel, byture, dagsture, kystudflugter, regionelle busture og mange andre rejsetjenester!

Vores OsaBus-hold håber på at fortsætte med at lade vores forretning vokse hver dag ved at tilbyde vores overkommelige rejsetjenester til mange mennesker både i Europa og nu over hele verden.

 

Lufthavnstransfer

I alle regioner og lande udbyder vi også lufthavnskørselstjenester med alle mulige typer af transport.

Bedre rejsetjenester

Kunderne kommer i første række, så vi prøver altid at tilbyde den bedst mulige service med bedre busser, høflige chauffører og turguider med stor viden.

Bedst bedømte på TripAdvisor

Vi er også skaberne af RigaTransfers24, som er TOP-bedømt på det verdenskendte TripAdvisor.